Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yokuş İniş Kontrolu Nedir? Nasıl Calışır?

Yokuş İniş Kontrolu Nedir? Nasıl Calışır?
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tepe iniş kontrolu, dik inişlerde guvenli bir şekilde inebilmek icin tasarlanmış bir araba guvenlik ozelliğidir ve aracın yokuştan inme hızını kontrol eder Ozellikle engebeli arazide kullanılmak uzere tasarlanmıştır, ancak bir surucu

Similar threads

Yokuş Kalkış Desteği Teknolojisi ile merak ettiğiniz soruları yazımızda bulacksınız. Yokuş yukarı giden bir yolda kullanıyorsunuz ve yokuşun hemen yukarısında trafik ışığı olan bir kavşak var. Işık kırmızı yanıyor ve iki ya da üç araba önünüzde durdu. Fren pedalına hafifçe basmalı ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
trafik kuralları ve ilkyardım İLKYARDIM TANIMI: Aniden hastalanan veya yaralanan kişiye tıbbi tedavi yapılıncaya kadar anında ve olay yerinde cevre olanaklarıyla yapılan gecici mudahaleye ilkyardım nedir İlkyardımcı şunu asla unutmamalıdır ki; yapacağı işlem bir tedavi değildir; cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Trafik Kuralları Nelerdir Trafik Kuralları Hepsi SURUCULERİN UYMASI GEREKEN TRAFİK KURALLARI ALKOLLU ARAC KULLANMAK Trafik kazalarına yol acan sebepler incelendiğinde, alkollu arac kullanan suruculer ile yayaların karıştığı kazaların kucumsenmeyecek sayılara ulaştığı gorulmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Yayalar icin trafik kuralları Trafik, yaya ve taşıtların yollardaki durum ve hareketleridir Taşıt sayısının artması yoların dokusunu ve izlediği hatları değiştirdiği gibi, yerleşim merkezlerinin gorunumunu ve yaşam bicimini de değiştirdi Artan trafik yoğunluğu, guvenlik, rahatlık ve ulaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Helikopter, icat edildiği günden beri insanların pek çok alanda kullandığı bir hava aracıdır İniş ve kalkışlardaki pratikliği, küçük bir alan kaplaması ve neredeyse her yere kolaylıkla girebilmesi gibi özellikleriyle uçağa nazaran daha çok tercih edilmiştir Boyutu ve yapısı uçağa göre daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
512
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt