Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yol Arkadaşım Üzerine

Yol Arkadaşım Üzerine
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yol Arkadaşım Üzerine Yol arkadaşım üzerine Çağan Irmak imzalı ve piyasamızın genç yönetmenlerinden Irmak Çığ'ın yönetiminde Yol ArkadaşımKanal D'de başladı Jenerik müziği sizi bir masal dünyasına götürüyor Hani saf duygular diye bir laf vardır, tertemiz, bembeyaz işte öyle bir duygu Natürel akordeon bu olayı sağlıyor Çoğunlukla bizim jenerikler çatık kaşlıdır, kıskançlık, danışıklı dövüş, aldatma endeksli dizilerimiz olduğundan, izleyiciye jenerikte bak geliyorum haaader müzik Bu dizi böyle değil Yaşamın bir hemencecik hiç de hoş olmayan bir geri dönüşün hikâyesini sahiden, fazla hoş tarif ediyor Bu enstrüman seçimi fazla yerinde olmuş Yani akordeon Ufak ayrıntıların bağlı yandan gelmesidir hayata dair güzellikler Büyük aşklar, büyük hayaller hikâyedir Dizide benim en fazla hoşuma dışarı giden ayrıntılarda olabildiğince kalabilmesi Bakışlarda, seçilen mekânlarda bu ayrıntılar ast yandan getirilmiş Çağan Irmak keskinliği sevmeyen bir sinema adamı Çemberimde Gül Oyada örneğin böyleydi Burada da onu tanıyan hem bu dizide hem de Babam ve Oğlumda onun sağ kolu olan bir isme yönetmenliği teslim etmiş; Irmak Çığ Nitekim bu dizide de hissediliyor benzer koşul Cast seçimi genelde gayet iyi Fakat mesela Suat karakterinin dublajı çelimsiz Yani o ses o yüze yakışmamış Ege yöresinin şivesi üzerine ahkam kesecek halim değil Fakat kulağıma hani dizide tam oturmamış gibi geldi, bir sahtelik var Dizi ile ilgili ilk yorumları okudum Bu yörede oturduğunu (hatta köyünde) bir izleyici de aynı şeyi yazmış Babam ve Oğlumdaki başarıdan uzaktan olduğunu söylemiş Ben hikâyeyi sevdim Ola Ki de bir kaçmanın ve diğer bir yerde her yerde başlamanın içimdeki heyecanını uyandırdığı için sevdim bu arada anlaşıldı, olayların orta yerine Suat ve Hale geliyor Bu ikilinin arasına Sertaç da mutlaka daha etkin bir şekilde katılacak  

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt