Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yolda 200 TL Para buldum ne yapmalıyım ?

Yolda 200 TL Para buldum ne yapmalıyım ?
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun aleyküm, başlıkta belirtiğim gibi dün akşam üzeri yoldan karşıya geçerken Yerde 200 tl buldum Markete ve yanındaki kuaföre yerde para bulduğumu söyledim Soran,arayan olursa beni aramalarını rica ettim Kimse aramadı hala bekliyorum Asıl soruya gelecek olursak Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır falan çalışmıyorum ayın 2sinde işe başlıcam Allah cc izniyle bu aralar hiç param yok he Allah cc şükür ailemle yaşıyorum yemeğimi temel ihtiyaclarımı karşılıyorum yaşın 24 İnternetten araştırdım beklemek gerekiyormus sahibi bulunmazsa hayır için bağışlanmak gerekiyormuş Bende şöyle düşündüm Sahibi çıkmazsa 200 tl idareten harcasam İşe girip maaşı aldıktan sonra 200 tl ile hayır yapsam o paranın yerine olurmu ? çünkü çok sıkışığım bazen arkadaşlar çağırıyor annemden falan 5 tl alıyorum yol parası için telefon faturam falan var ödeyemediğim Yani şuan çok ihtiyacım var ama harcamak içimden hiç gelmiyor çünkü ben kazanmadım vicdanen çok karmaşık şeyler yaşıyorum dünden belli sizce ne yapmalıyım değerli arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen?

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt