Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yollarda Bulurum Seni Notaları

Yollarda Bulurum Seni Notaları
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Haluk Levent Yollarda Bulurum Seni Notaları,
Yollarda Bulurum Seni Şarkı Notaları,
Yollarda Bulurum Seni Notası

Yollarda Bulurum Seni Haluk Levent
imagesyollardabulurumseninotalari5ada7a8a87305
Yollarda Bulurum Seni Şarksının Notaları

Similar threads

Cennet şarkı notaları Ferhat gocer cennet şarkısı notası imagesferhatgocercennetsarkisinotasi5adab2fad4567 Banane gelecekse dunyanin sonu Bitecekse bitsin artik hayat yolu Korkum yok icim rahat huzurla dolu Aski yasadim senle bir omur boyu (2) Yuzumdeki cizgilerin bile alsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Gitar oğrenmeye yeni başladıysanız size ilk tavsiyem sabırlı olun, once kolay şarkıları calmaya başlayın Sonrası zaten gelecektir Muzik kulağınız varsa, enstruman olarak gitarı sectiyseniz size gitarla calınacak kolay parcaların listesini hazırladım Bu şarkılarla alıştırma yaparak git gide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
414
Aşk Zeki Kadını Sevmiyor şarkı sozleri Aşk zeki kadını sevmiyor İnsan sevince gozu gormuyor Belki olene kadar cekilmezsin ya Seviyorum ama aklım başımda Bildiklerinden farklı bir durum En cıkmaz yollarda kendimi bulurum Sakın yanılıp da hafife alma Şimdiden soyleyim kabusun olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ebru Gundeş Yaparım Bilirsin Şarkı Sozu Ebru Gundeş Yaparım Bilirsin Sozleri Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu Aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kaf dağına kacsan da Aşıklar anlar benim her halimi sevdiğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nilufer Ogun Sanlısoy hey gidi gunler şarkı sozu Ogun Sanlısoy Nilufer hey gidi gunler şarkısı, sozleri 2019 Nilufer Ogun Sanlısoy hey gidi gunler dueti Andıkca gecen gunleri gozlerim dolar Sanki seni yanımda bulurum Tozlu topraklı yollarda gezen O eski sevgilin olurum Bizler mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt