Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yolun Açık Olsun ...

Yolun Açık Olsun ...
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yolun Açık Olsun Gücüm değil daha fazla tutamam seni ! Kararlıysan çek git sevgilim Unutamam yok Unutmam seni …! Olur Ya arasıra sebepsiz durup dururken gözlerim dolduğunda, Hayata karşı isyanlarım olucaksın … Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem , Acınıda böylece bir yücelikle kalbime gömerim …! Hadi sevgilim git bundan böyle durma böylece karşımda , Git(me),git(me) daha artı dayanamicam Git(me) tez ! Birazcık daha durursan tutamicam gözyaşlarımı Bilirim,dayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git(me) Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce Keder,keder yüreğime saplanır…derdin Hemen ise hem kendi yüreğine keder ve keder saplıyorsun ,, Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun Yaşadıklarımızı Unutacaksan Benim yerime diğer birini koyabileceksen Benimle yaşadıklarını,Onunla yaşarken aklına benim gelmiceme inanıyorsan Geriye Doğru dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamicaksa Kendini biçare ve ağlayan hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramicaksa Hayattan ve insanlardan bıktığında yanına sadece benim olmamı istemiceksenYolun Açık Olsun Bensizliğe​  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt