Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yolun Başındayım - Azirha..

Yolun Başındayım - Azirha..
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yıllarımı verdim ona eşşek bakışlarına
Gonul hala ondan kopamıyor
Gonul hala ondan kopamıyor

Yolun başındayım
Daha genc yaşındayım
Sıra sıra dizilir Beni ister eller
Nasıl varayım

Kapımda dursalar olmaz
Peşimdem koşsalar olmaz

eşşek bakışlarından başka beni anlamaz
Yolun başındayım,
Daha genc yaşındayım,
Sıra sıra dizilir Beni ister eller,
Nasıl varayım,

Kapımda dursalar olmaz,
Peşimdem koşsalar olmaz,
eşşek bakışlarından ,
başka beni anlamaz,

Similar threads

EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ozcan Deniz Sevdazede Ağlayan kimse yok bu halime Gozlerimden kalbimden gayrı Oyle sevdazedeyim ki ben Cekilmez hallere duştum gayrı Buzdan doşeklerde yatıyorum Boyle haller aşkın hamurundanmış Sevdazede kalbim paramparca Aşk butun kotuluklerin anasıymış Ne atılır ne satılır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
En guzel Artvin Turkuleri En guzel Artvin Havaları Artvin Turkuleri Ağlarım (Yaptı Duvarları) Ağlatır Beni (Akar Gozlerimin) Ah Ben Olende Akşam Olanda (Tuntul'un Kızı) Allı Yeşilli Kızlar Ama Geldim Bu Cihana (Divan) Aman Ha (Kusup Burdan) Aman Yarab Kusurumu Aradım Seni (Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
AŞK DOLU MESAJLAR Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya calışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi cektiklerim Dahadamı cekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gun senin yolunda oleceğim Gunahın ozuyse seni sevmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt