Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yolun sonuna geldim

yolun sonuna geldim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu hayatın benim bir için anlamı yokKimsesiz biçare yaşamak bundan böyle katlanılmazYolda çiftleri görüyorum dün tekrar yapayalnız yürüdümBen yalnızca iyi biri olmak istemiştimKendimi avutuyorum sadece yolda görünce yalnızca sessizce bakıyorumGün geçtikçe çıldırıyorum daima yalnız başıma kaldığım için kendime sorular soruyorum neden senin arkadaş grupun değil niçin sende yalnızsın diye bunlar beni yedi bitirdi gün geçtikte tükeniyorumBir umut her zaman benimde sevgilim olacak diye ama olmadı tesellisi değil bunun lakin şunu düşünüyorum bu yaşıma geldim olmuyosa bundan daha sonra olmayacaken azından her zaman ya hiç ya ben diye düşünüyorumTek isteğim bana sevgiyle uzanacak bir elin olmasıydıBu ruhsal çöküntüden kurtulamıyorum

Similar threads

Gittin Dudağıma, çocuksu susuzluğumla katiyen doyamadığım öpücüklerinden birini kondurup gittin N'olur öyle bakma banadedin en son Daha birkaç dakika önce, gözlerimde varlığınla alevlenen yasam sevincinin yerine, boyun eğmiş, donuk ve daha şimdiden hasretinle kavrulmus bir karanlığı bırakıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
emo nickler ve sözler Yiné dopdoLu qözLérim benzeri ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Emo yazıları emo yazıları emo yazı yazma duvar yazıları yazı tipi yazısı yaz Yiné dopdoLu qözLérim güya ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné mahrum ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt