Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YÖnetİm DaniŞmani Ve Çoban

YÖnetİm DaniŞmani Ve Çoban
0
437

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
IDARE DaniŞmani Ve Çoban Çoban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş Yanına bir jeep yanaşmış Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, RayBan gözlüklü ve YSL kravatlı bir şoför altında inip çobana sormuş: Kaç tane koyunun olduğunu bîlirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?Çoban bir adama, bir koyunlara bakmış, Tamam!diye yanıt vermiş Genç adam arabasını parketmiş, telefonunu bilgisayanna bağlamış, bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak yeri taramış, bir data base ve logaritmayla doldurulmuş 60 excel tablosu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış Çobana dönmüş ve bütün olarak 1586 adet koyunun var!demiş Çoban Doğru!diye cevap vermiş, Koyununu alabilirsin!Genç adam hayvanı almış ve jeep'inin arkasına koymuş Bu sefer çoban genç adama dönmüş ve Ben de senin İşinin ne olduğunu bilirsem koyunumu geri verir misin?diye sormuş Adam Evet, niçin olmasın?diye cevaplamış Çoban Sen bir idare danışmanısın!demiş Genç adam Nasıl oldu da bildin?diye sormuş Çoban Fazla basit!diye cevap vermiş, Buraya çağrılmadan geldin, bu bir ikincisi, benim zaten bildiğim birşeyi bana söylemek için benden bir hayvan aldın Üçüncüsü, yaptığın hiçbirşeyden anlamıyorsun, çünkü köpeğimi aldın!  

Similar threads

çoban (kopma garenti) :D:D Çoban´ın biri nehir kenarında koyunlarını otlatıyormuş Bütün o anda, Yanında bir Cherokee Jeep yanaşmış Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, RayBan gözlüklü ve YSL kravatlı bir şoför aşağıya inmiş ve çobana sormuş Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Zeki Çoban zeki çoban Çobanın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuştam o anda yanına bir cherokee jeep yanaşmışBrioni gömlek ,prada ayakkabılar giyen reyban gözlüklü ve stefano ricci kravatlı bir sürücü aşağıya inip çobana sormuş: Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
şuçlu hükümlü Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmişBir her birine dışında tüm mahkumlar masum olduklarını, haksızlığa uğrayıp hapse düştüklerini anlatıyormuşO tek hükümlü şeytana uyup bir kabahat işlediğini, cezasını yargı ettiğini söyleyince Temel hapishane yöneticilerine dönerek; Ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Meslek Dünyasının Kolay Kuralları Iş Dünyasının Basit Kuralları Acıtan şeyler ders verirBenjamin Franklin Melih ARAT Iş dünyasında kolay bir takım kuralları kullanmak, böylece çok sorunu en başından çözer Bu kuralları kullanmak için keza bir bütçeye ya da zamana gereklilik yoktur Ancak bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Adamın birisi, bir gün, durup dururken kör olmuş Çaresiz bir şekilde hekim doktor dolaşmaya başlamış Ancak gittiği tüm doktorlar adamın neden kör olduğunu “Gözlerinde bir hastalık yok lakin görmüyorsun, biz senin durumundan bir şey anlayamadık diyerek yanıt verip adamı tedavi edememişler…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt