Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yonja Kırolarının Mesajları

Yonja Kırolarının Mesajları
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yonja Kırolarının Mesajları yonja mesajları geçen yaz bodrumda tanısmıs olabılırmıyız,benım teknemdeo sen değilsen şimdi de tanısabiliriz nişantaşına ve ritz'e takılan bir gencimyirmi iki yaşındayımresimde gördüğün ayakkabalılar prada,gömlek armani, pantolon da calvin klein derhal benim arabam da var hem de modifiye edilmiş OPEL alt kullanırken daima rayban gözlük takarım inanır mısın günde bir kutu jöle bitiriyorumhatta resimlerim aralarında göreceksin oysa; üstelik sigara içen fotoğrafım var davidoff o sigara biliyor musun; captain black içiyorum başlıca en sevdiğim alkol absolut vanilia, amarula ve johnnie walker acilen bi de yeditepe'de okuyorum starbucks ta oturur caddeye aleyhinde frappucino içip kankilerle takılırız, geçen kızlara bakarız infona baktım da; ben de senin gibi eğlenmek eğlenmek eğlenmek felsefesini benimseyenlerdenim resmine de baktım saçlar yapılmış falan çok zenginim ben neler yaparız neler; dahası arkadaşlarının arasındaki havanı düşünsene ben kadınımı kendime uydururum; ben armani giyiyorsam kadınıma da ne istiyorsa giydiririm dkny giydiririm çılgınlığa bayılırımhadi birlikte caddeye gidelim; arabayla seni eve bırakırım münasip bir yerde de s ne dersin?  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt