Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yooo hayır olamazz

Yooo hayır olamazz
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yooo hayır olamazz Verdana, Arial, HelveticaTarif edilmez bir mutluluk var bugün içimde Sanki bahar geldi dünyama Bak görüyor musun? Tekrar açtı o cok sevdiğim Papatyalar Güneş Güneş bugün daha bi aydınlık Bak aynalarla barıştım bugün Gözlerim tekrar gülüyor Ve gözlerim içinde yine Sen O çok sevdiğin gülüşüm geri geldi Niçin mi? Sen geldin ya Bebeğim Sen geldin Baharların gelişin her zaman bu yüzden Hani her zaman oturdugumuz o masa var ya Bugün iki sandalyeside batmış bundan böyle Çaylarımız iki bardak geldi Sensizken hep bir bardak boşta dururdu yaa Acilen doldu artık Ellerim senin ellerinde dans ediyor Sıcaklığıyla yarı kalbim eriyor Gözlerim Gözlerim neden mi nemli? Mutluluktan Canımın İçi Mutluluktan Sen yokken gidişine ağlamaklı şarkılar Bak sadece bizi anlatıyorlar Sen geldin Canımın içi Nefesim geldi Yüreğim geldi Lakin Ama o seste ne? Beynimden çıkan bu ses kulaklarımda çınlıyor Yooo hayır olamazz Bu Rüya Yok ancak!!! Duymuyorum seni sus beynim İnat ediyor aynı cümleyi tekrarlıyor Duyuyor musun Nefesim? Sevildin mi fakat? diyor Beynim yeniden bana oyun oynuyor Tıpatıp senin bana oynadığın gibi Ve oyunun en hoş yerinde Tek soruyla beni uyandırıyor Sevindin mi ancak? diye Verdana, Arial, Helvetica Verdana, Arial, Helveticaalinti  

858,498Konular
982,036Mesajlar
30,016Kullanıcılar
terskoseSon üye
Üst Alt