Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yorgunluk ve Halsizliğe çözüm burada

Yorgunluk ve Halsizliğe çözüm burada

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dermansızlık ve Halsizliğe Belli Çözüm

Bilhassa bahar aylarında ve monoton hayatta üstümüze bir bitkinlik çöker, çünkü mevsim değişirken vücudu da bu değişikliğe aranje etmek gerekir Bol bol vitamin almaya çaba edin Beyaz lahana haşlayıp yiyebilirsiniz Eğer meyve yemeyi sevmiyorsanız o vakit eczaneden fiyatı da çok yerinde olan Bemiks C alarak her gün 1 tane kullanın Ben sigara da kullandığım için hergün bir tane de Dispril eritip içiyorum Çünkü sigara kan dolaşımını yavaşlatır Dispril de kan dolaşımını hızlandırır Bemiks C ise içerdiği fazla sayıda vitamin ile bir insanın, jurnal vitamin ihtiyacını sağlayabilmektedir Doğrusu bu ikisi sabahları daha zinde, daha enerjik kalkmamı sağladı Takâtsizlik hissinden tamamen kurtuldumAkşamları yatarken alıyorum sabahleyin zinde bir şekilde uyanıyorum
Bunu bir doktor arkadaştan öğrendik, haberiniz olsun Alırken yine de eczacınıza danışın, bakalım o ne söyleyecek
Hepsini görmek için tıklayın

*

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt