York Düşesi Sarah Ferguson özür diledi 1549059816 1549059816 yorkdusesisarahfergusonozurdiledi5c54c6ec8352cyorkdusesisarahfergusonozurdiledi5c54c6ec8352c http:wwwinternethabercomimagesnews75355 York Düşesi Sarah Ferguson'un kılık değiştirerek Ankara'da engelli çocuk yuvasında çektiği görüntüler hala tartışılırken, Düşes'ten özür geldi Türkiye'yi utandırmak için yapmadım, utandırdıysam özür dilerimdedi PİŞMAN DEĞİLİM Kanal D Haber'e özel görüşme veren Ferguson'un ilk sözü yaptığından pişman olmadığıydı Bunu siyasi bir amaçla yapmadığını söyleyen Düşeş ola ki yöntemimimi eleştirebilirsiniz ama o çocukların da iyi beslenmeye, iyi bakıma hakları var Ben siyaset yapan bir gazeteci değilim, sadece fazla güzel iki kız annesiyimdedi DIĞER ÇAREM YOKTU Ferguson çocuk yuvasına girmek için öncelikle legal yolları denediğini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti: Dışişleri aracılığıyla müsade istedim lakin bana bunun mümkün olmadığını söylediler Kılık değiştirmekten başka çarem yoktu ÖZÜR DİLERİM Türkiye'nin AB üyeliğine şiddetle karşısında çıkan, turistlere Türkiye'ye gitmesinuyarısında yer alan Düşes bu hareketi Türkiye'yi mahçup etmek için yapmadığını söyledi ve ekledi: Eğer utandırdıysam özür dilerim Ama ben diyorum oysa gelin birlikte çalışalım, birlikte çok hoş, yaşanası bir mekan oluşturalım internethaber