Yormayacağım bundan böyle kendimi Özet Olarak elveda işte Hani cümbür cemaat söylemesi kuvvet der ya, ya da diyemem der ya işte o elveda Seni bugün, şu an itibariyle hayatımdan, düşüncelerimden siliyorum sana kızgın değilim, yada dargın Yalnızca yürümek istiyorum, durmadan sensiz, isteyerekŞu an üzgünmüyüm hayır değilim, sanma ancak yerin doldurulamaz, hayır doldurulacak o yer, senden daha çok sevecek, senden daha çok sevilecek o kişi Mutlu olacağım, aşka küsmeden yürüyeceğim Düşmelere aldırmıyorum, düştükçe güçleniyorum Terketmek gerçekten kavuşmanın başlangıcı yok midir? Yormayacağım bundan böyle kendimi, beklemek aptallığını da yapmayacağım, zaman senden değerli Geçmişimde eski bir anı olarak kalacak olan sen, sakın pişmanlıklarınla, hissi bahanelerinle çıkma karşıma, daha fazla üzlür daha çok mutsuz olursun, yine de sen mutsuzluğu seversin benim sevmediğim kadar O mutsuzluğu seçim edişlerinle yıkmadınmı tüm umutlarını sen, olsun seçim senin ne diyeyim lakin ben gidiyorum işte, arkama bakmadan, mutluluğumu büyütmeye, belki yenilerini keşfetmeye gidiyorum, sana ise yalnızca iri bir elveda diyorum ELVEDA alinti