Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yorum

yorum
0
76

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
2019 hakkında açıklama
açıklama 2019

Herkes bir şekilde de olsa 2019 yılında ya da 2019 yılına dek olumsuz olayların yaşanacağını biliyorNe değin Hadi canım sen de dese de bazıları,Balık Her Yerde Kokar misali, yaşadıklarımızın ve yaşananların bizi hiç de mutlu bir sona götürmediğini biliyoruz doğru içe…Bir Kıyamet ’in içindeyiz aslındaKıyamet bir yıkım değil,tersine bilinçlenmek demektirİnsanlığın bilinçlenmesi demektirŞuurların ayağa kalkmasıdır bütün karşılığı

İnsan bilincinin ayaklanabilmesi için iyiyle kötünün çarpışması gerekmektedirİyinin kötülüğe bakıp tüm de oynayan rolünü kabul etmesi,kötünün ise iyiliğe bakıp bir yol bulması için…Tarihin belirttiği sona bu değin odaklanmadan sürece odaklanmak yaraları iyileştirecektirİnsanın dönüp kendisine bakması ‘ ’süreci oluşturacaktırYaşadığı her an ve karşılaştığı bütün olaylarda kendi içine dönüp soru sorması,herkesi ve herşeyi vicdanından geçirmesi sürecin sancısını azaltacaktır 2019 ya da ardından yaşanacak her ne var ise bu ‘ ’süreçtir bize şeytanın bacağını kırdırtacak olanİnsanı İnsan yapan en kayda değer özellik SEVGİ dir ya hanikuyrukta beklerken,sınavda çözerken,arabada bu vesileyle,komşuya kızarken,paylaşırken,paylaşmazken…vs,dönüp kendi içimize bakabilmek ve kendimize şu soruyu sormak bize yol aldıracak ve bu dünyaya gelmemizin esas nedenini anlamamızı sağlayacaktır:BENİM NİYETİM NEDİR? SEVGİ MİDİR?BEN BU DAVRANIŞI YAPARKEN SEVGİYLE Mİ HAREKET EDİYORUM?GERÇEK DUYGUM NEDİR?Aldığınız cevaplarla Bir süre daha sonra gerçek sizle karşılaşacaksınızDışarda fakat bir kimseyi suçlayamayacak ama Kendinizi de suçlamayacaksınız

Duygularını inceleme ederken kendi gerçekleri ile yüzleşmekten kormayan ahali haline geleceksiniz işte dünyamızı değiştirecek reel insan davranışı budurÇünkü bir zaman sonra kendisiyle barışık olmanın bir şekilde yolunu bulmuş olacaktırİnsanlık bir süreçten geçmekteÇok ama fazla kuvvet bir süreçtir buBu süreci herkes dışarda arıyorOysa bu işlem içerde gerçekleşmektedir2019 yılı ve sonrasında bu dek sıkıntının içinden çiçek açmış olarak çıkmak için içimizde ancak kurtlardan kurtulmak hatta onları bile olabildiğince kabul etmek gerekiç dünyası dışarda oysa dünyadan fazla daha karışık olan insanın, kabuk değiştirmesinin sancılarıdır bunlar…HERKESE TESADÜFEN…

Alıntı:Hülya BaygınFoton Kuşağı Etkisi *

858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt