bilgisayarci
FD Üye
Hakan Hatipoğlu, Survivor Panorama'da son günlerde açıklamalarıyla gündeme gelen Evrim Keklik'i sert sözlerle eleştirdi. Hatipoğlu, Evrim'in Survivor hayatının artık bittiğine dikkat çekti.
Ayrıntılar içeriğimizde;
Gönüllüler grubunda uğraş eden Evrim Keklik, son günlerde Survivor All Star'dan en çok konuşulan isimlerden biri biliyorsunuz.
Eleme adayları ortasına giren ve sürgün adasına giden Evrim, kurullarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Son olarak "Yakayım mı gemileri?" diyerek Nisa'yla ortasındaki tansiyonu düzgünce yükseltmişti.
Acun Ilıcalı'ya "Yarışmadan sonra sizinle özel konuşmak istiyorum" demesi de bardağı taşıran son damla olmuştu ve hem yarışmacıların hem de izleyenlerin reaksiyonunu çekmişti.
TV8'de yayınlanan Survivor Panorama'da yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu da Evrim'i sert bir formda eleştirdi.
Hatipoğlu, "Nisa ile Barış'ın eskide kalmış özel bir hayatı var. Barış'la ilgili diğerlerinin kelamlarını söylemeye yüzün olmamalı. Etik, mantık, vicdan olarak yanlış. Evrim'in içinde o denli bir Nisa, Yasin ve gönüllüler nefreti var ki, bunun ateşini harlamaya çalışıyor." dedi.
'Barış'a Nisa'ya anlatırken bile 'Sen yeni sevgilinle gelmişsin' diyerek altını çiziyor. Ogeday ile Nisa hakkında bir şey duymamıştık sevgililer diye. Lakin bu haberi bile Evrim'den aldık.' kelamlarını yorumuna ekledi.
"Evrim, Nisa için 'Algıları Survivor değil , bir tarafta eski bir tarafta yeni sevgilisi, bunlarla uğraşıyor' yorumlarını yapıyor. Lakin Evrim'e bakıyorsun parkurda yok. İş dedikoduya ve adadaki olaylara gelince can yakmaya çalışıyorsun." tabirlerini kullandı.
"Bunun nedeni 'Vay efendim beni nasıl yazarlar' oldu. Yarın tahminen Yasin ile ilgili, yada ekipten ismini yazan diğer biriyle ilgili şeyler patlatacak. Seyri hoş merak ediyorsun lakin Evrim'in Survivor hayatı bitti." yorumunu yaptı.