Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yorumlarınıza fazla ihtiyacım var

yorumlarınıza fazla ihtiyacım var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
fazla kötüyüm ve şoktayım benim 2 ilişkim oldu fakat ikisinden de bi mutlu olamadım
son ilişkim ilişki bile değildi benim peşimden koştu koştu çocuk benzer sınıftaydık ayrıca de hala da öyleyiz2 yıl daha da olucaz bana sözler verdi okuldan kimseye ilgim olmadı dedi bundan önce başından bi ilişki geçti çok yıprandım bundan böyle mutlu olmak istiyorum dedi neler yaptı neler söyledi beni ikna etti sonunda ikna ettikten daha sonra bana aleyhinde her zaman kayıtsız davrandı eski kız arkadaşımı unuttum dedi lakin sürekli bi şekilde karşıma çıkıyodu ben de ona bi türlü güvenemedim sonradan benden ayrıldı ayrıca de çok yoğun bi dönemdi sınavlar fln vardı ağladım yapma dedim işte bana fazla güzelsin fakat ben biraz kendimi kulak vermek istiyorum dedi sen de müsait olursan 1 sene daha sonra fln tekrar başlarız ben yapamıyorum seni üzüyorum dedi kendimi dinlemem lüzum dedine yapayım zorunlu kabul ettim
sonradan öğrendim ki benden iki gün sonradan başkasını bulmuş hem de benzer okuldaiki ay da saklamış bunu kız benim face den arkadaşım beni silmemiş bile emin olur diyenedense saklamışlar ben de face deri paylaştıklarını fln beğeniyodum duyunca böylece bi şok geçirdim ki anlatamam arkamdan da gülüyolarmışdahası çocuk böyle çaktırmadan okuldan başkalarıyla da ilişki yaşayan öneri etmiş ama ben hiç duymamıştım kendisi de hiç anlatmadı şu anda kafamdan atamıyorum bu yediğim kazıklarıdaha düne dek kendimi suçluyodum ne yaptım da bu çocuğu soğuttum niçin böyle oldu diye şimdiyse kimseye güvenemez oldum 2 yıl daha benzer sınıftayız çıktığı kız da benzer okulda millete de yeni çıkmaya başladık demiş lakin benden 2 gün daha sonra bulmuşneden herkes bu dek oyuncu bi türlü almıyo kafam beni bu değin üzdükten daha sonra yaptığı her şey yanında kaldı bi de gitti kendine yeni sevgili buldu bu nası bi dünya ya kafayı yicem

858,509Konular
980,822Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt