iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ben bi kızla tam BİR sene boyunca bakıştımMuhabbeti kurduk ikimiz de birbirimize jestler yapıyoduk
O kız için 3 güzel kız reddettim
Dün onu gönülsüzce de olsa en yakın arkadasıyla konusurken dinledim Adımla ilgili bi konusma geçti en yakın arkadasına beni anlatıyodu beni sevdiğini söylüyordu(eminim baska bi adas durumu yok yani)
Bana cesaret geldi
3 gün sonradan kızı çektim bi kenara herseyi uzun uzun anlattım seni seviyorum dedim kız gülümsedi bana devam ettim kız arkadasım olur musun dedim
ben zaten biriyle çıkıyom seni kırmak istemiyorum dedi benim gözler falan kaydı gerisini dinleyemedim zaten
arkadas kalalım dedim çektim gittim
Bir insanbu dek mı ******** olur 1 yıl benimle bakıstı
benim duyabileceğim şekilde arkadasının yanında beni sevdiğini söyledi
muhabbetten 3 gün daha sonra ben baskasıyla çıkıyom dedi
bu kadarı koydu bana daha sonra gittim bi arkadasının yanında sevgilisinin gerçekten olmadığını soyledi kız neden böyle kesip attı
yorumlarınızı bekliyorum
Bu sene sınava gircem derece sınıfındayım durumum kötüye gidiyo
moralim bozuldu bisey yiyemiyom 2 haftada 4 kilo verdim çöktüm
heeeeeeeeeeelp
O kız için 3 güzel kız reddettim
Dün onu gönülsüzce de olsa en yakın arkadasıyla konusurken dinledim Adımla ilgili bi konusma geçti en yakın arkadasına beni anlatıyodu beni sevdiğini söylüyordu(eminim baska bi adas durumu yok yani)
Bana cesaret geldi
3 gün sonradan kızı çektim bi kenara herseyi uzun uzun anlattım seni seviyorum dedim kız gülümsedi bana devam ettim kız arkadasım olur musun dedim
ben zaten biriyle çıkıyom seni kırmak istemiyorum dedi benim gözler falan kaydı gerisini dinleyemedim zaten
arkadas kalalım dedim çektim gittim
Bir insanbu dek mı ******** olur 1 yıl benimle bakıstı
benim duyabileceğim şekilde arkadasının yanında beni sevdiğini söyledi
muhabbetten 3 gün daha sonra ben baskasıyla çıkıyom dedi
bu kadarı koydu bana daha sonra gittim bi arkadasının yanında sevgilisinin gerçekten olmadığını soyledi kız neden böyle kesip attı
yorumlarınızı bekliyorum
Bu sene sınava gircem derece sınıfındayım durumum kötüye gidiyo
moralim bozuldu bisey yiyemiyom 2 haftada 4 kilo verdim çöktüm
heeeeeeeeeeelp