Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen muavin olun

yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen muavin olun
0
195

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bayanım ve benden 34 yaş büyük biriyle çıktım bir sene önce bitirdiğim ilişkimiz tam 2sene sürdüilişkiyi bitirmemin
nedeni beni çok sıkmasıydı öyleki boğuluyodum artık fiilen bitmesi gerekiyoduzaten bu ilişki için hiçkimse bana destek olmamıştı cümbür cemaat ondan ayrılmamı bekliyodu ve
istiyodu ailem ve arkadaşlarımda dahilama çok seviyodum,herşeye karşın hep çok sevdim onuneyse ilişkiyi bitirdimbuarada yaz tatilindeydim ve orda benden hoşlanan bi
çocuk vardı daima gözümün azda olsa kaydığı tipten bi çocuk ayrıldıkan 1hafta geçmeden bu çocukla konuşmaya başladımbuarada ayrıldığım sevgilim beni deli gibi arıyodu
neyse benim başka biriyle olduğumu öğrendi ve acı çeke çeke benden vazgeçtişu tatilde tanıştığım çocukla 1sene kadar çıktımama aklım ve kalbim defalarca ayrıldığım sevgilimde
kaldı onu hiç unutamadım geri dönmeyi fazla düşündüm fakat yapamadım2ay önce yürümiyceni düşündüğüm için tatilde tanıştığım çocuktanda ayrıldım onu bitürlü sevemedim
çünküşu anda kalbim ve aklım hala birincil ayrıldığım çocukta onun için nekadar acı çektiğimi hatta ağladığımı ve pişmanlık duyduğumu bilemezsinbile bile lades oldu benimki
biliyorumama acilen napmam gerektiğini bilmiyorumona dönmeyi düşünüyorum fakat fazla gururludur o bana dönermi onu bilmiyorum gözündende daha pozitif düşmek istemiyorum
ama onsuz kalmayada bundan böyle dayanamıyorumsizce napmalıyım?yani dönmelimiyim yoksa onsuz acı çekmek onunda acı çekmesinden daha iyi diyip hiçbişey
yapmamalımıyım???? umarım cvp yazarsınız

Ayrıca eğer dön diyorsanız umarım şu sorumuda cvplarsınız;
ondan öbür kaldığım 1yıl boyunca ona yazdığım,tüm duygularımı anlatan birsürü mektup varona dönme kararı alırsam sizce o mektupları yolladıktan sonramı karşısına çıkmalı ve onunla konuşmalıyım yoksa önce karşısına çıkmalı sonramı bu mektupları ona göndermeliyim?

858,496Konular
982,142Mesajlar
30,090Kullanıcılar
Azad46Son üye
Üst Alt