Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YouTube eğitim içerikleri için reklamsız videolar sunacak

YouTube eğitim içerikleri için reklamsız videolar sunacak

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

YouTube milyonlarca şahsa hitap eden en tanınan platformlardan biri. İzlenilen içeriğe nazaran değişmekle birlikte platformdaki her görüntüde sayısız reklam var ve bu gelirler içerik üreticilerine gelir olarak geri dönüyor. Öte yandan platformun premium versiyonunda da reklam tekrar bulunmuyor.

Gelecek yıldan itibaren fiyatlı ve fiyatsız kurslar da gelecek

Bu adımın asıl emeli ise kullanıcıların eğitici bir görüntü izlerken dikkatinin dağılmasını önlemek. Reklamsız bir görüntü oynatıcı, Google Classroom, EDpuzzle, Purdue Küresel ve Purdue University üzere eğitim şirketlerine karşı açık olacak.

Gelecek yıldan itibaren de içerik üreticiler görüntü oynatma listeleriyle fiyatlı ya da fiyatsız kurslar oluşturabilecekler.

Similar threads

Uzun yıllar boyunca YouTube platformunun tek gelir kaynağı reklamlardı. Can sıkıcı reklamlardan kurtulmak isteyenler için sunulan Premium abonelik fiyatlı olduğu için pek çok kullanıcı YouTube Vanced uygulaması ile rastgele bir fiyat ödemeden reklamsız görüntü izliyordu. Google elbette bu türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Google, uzun vadedir YouTube’un fiyatlı bir sürümü üzerinde çalışıyor. Netflix üzere platformların yükselişinden ilham alan şirket, birinci olarak 2014’te başladığı çalışmalarına YouTube Red ile devam etmişti. Mayıs 2018’de ise YouTube Red, alanını “ben ücretliyim” diye bağıran YouTube Premium’a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Hizmete girdikten yaklaşık 14 ay sonra Türkiye’ye resmen giriş yapan YouTube Premium, izleyicilere reklamsız YouTube deneyiminden daha fazlasını sunuyor. Netflix’ten hallice şahsi içeriklerin bulunduğu  YouTube Originals, Spotify rakibi olan YouTube Music de birinci 3 aylık fiyatsız sürüme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
CHIP: ViewSonic myViewBoard ekosistemi ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi verir misiniz? Türkiye'de hangi alanlarda kullanılıyor ve dünyada kullanım oranları hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz? Hasan Koçyiğit: Küresel görsel tahliller sağlayıcısı olan ViewSonic, ViewBoard etkileşimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Pandemi nedeniyle yaygınlaşan konuttan çalışan formülü, hem Türkiye’de hem de dünyada pek çok beşere ek gelir yaratma imkanı sundu. Bu nedenle pek çok kişi, yurt dışından gelir elde etmenin, yani dolar kazanmanın arıyor. Lakin bu türlü bir arayış, internet dünyasına yabancı olan bireyler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt