Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

youtube girmiyorum

youtube girmiyorum
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
youtube girmiyorum

Yputube'a girememenizin pek cok sebebi olabilir Eğer donanımsal bir sorun ise:

BilgisayarımCWindowsSystem 32Driveretc klasorunun icindeki herşeyi silin

Bunun dışında internet hızınızla alakalı yada tarayıcı ile alakalı bir sorun olabilir Başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyin

Similar threads

youtube girmiyorum Yputube'a girememenizin öyle çok sebebi olabilir Eğer donanımsal bir sorun ise: BilgisayarımCWindowsSystem 32Driveretc klasörünün içindeki herşeyi silin başkaca internet hızınızla alakalı yada tarayıcı ile alakalı bir sorun olabilir Başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Facebook'a Niçin Giremiyorum, Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum topluluk bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu rakam artıyor * Eklenen içerikler ve videolar sebebiyle sitede sorun olabilir,pek ağırlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
facebook giriş yapamıyorum hata veriyor facebook giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki secenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız Guncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
YouTube giriş yapamıyorum neden? Bir Google Apps alanındaysanız YouTube, alanınızın yöneticisi tarafından etkinleştirilmemiş olabilir. YouTube'u hizmet olarak eklemeyi öğrenin. Ağ yöneticiniz veya İSS'niz YouTube'u engelliyor olabilir. Ağ yöneticinizle veya İSS'inizle iletişime geçip daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt