Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YouTube Yorumlarının Gerçek Olmasından Maskeyi Çıkarınca Tipi Ortaya Çıkanlara Son 24 Saatin Viral Tweetleri

YouTube Yorumlarının Gerçek Olmasından Maskeyi Çıkarınca Tipi Ortaya Çıkanlara Son 24 Saatin Viral Tweetleri
0
75

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-fc7df85dfbe153e4c063a1430a5c9d23ed993bb2.jpg

Bakalım perşembe timeline'ında gördüğümüz hangi tweetler koşar adım yürümüş?

İyi cümbüşler ????

1. Başlıyoruz!

2. HES kodu sorgulaması kalktı ancak mizahı bitmedi!

3. İkilem

twitter.com
4. Fena!

5. Bu nasıl bir açıklamadır ya?

twitter.com
6. Adana ????

7. Bu akım bitmedi mi?

twitter.com
8. ????

9. Yatırım tavsiyesi değildir.

twitter.com
10. ☹️

11. Devlet Güvenlik Mahkemeleri sandım.

twitter.com
12. ????

twitter.com
13. Yarın tekrar görüşmek üzere ????

Similar threads

Twitter timeline'ında ufak bir tur attık. Tutmuş, yürümüş tüm tweetleri derledik. 1. Hangisi daha çocuk çözemedim... 2. ???? twitter.com 3. Biraz da acınacak halimiz... twitter.com 4. Simülasyon yormaya başladı. twitter.com 5. twitter.com 6. 1 tespit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Haftayı kapatırken cuma timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. 1. Başlayalım! twitter.com 2. Çenemizi yoran bazı haberler... twitter.com 3. Ülkenin en iyi TikTokerı? 4. Siyasetsiz mizahın tadı yok. twitter.com 5. Biraz da pozitif 6. Ben gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Twitter'da cumartesi timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Kafalar çok karışık... twitter.com 2. Bu duygu çok acıtıyor... Nerden bildiğimi sormayın. ???? twitter.com 3. 'Daha kötüsü olabilir mi?' derken hep daha kötüsüyle karşılaşmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Çarşamba günü Twitter'da hangi tweetler yürümüş diye göz atalım dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Başlayalım! 2. Link için kaydırın ⬇️ 3. Her yerde! twitter.com 4. Bunu dördüncü sıraya koyasım geldi. 5. Vay bee! 6. Çok derin 7. Son günlerin trend diyeti 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,535Kullanıcılar
baronnSon üye
Üst Alt