Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YouTuber ve Yayıncı Can Sungur, İsrail'in Roketli Paylaşımından Sonra Filistin'e Yardım Yaptı

YouTuber ve Yayıncı Can Sungur, İsrail'in Roketli Paylaşımından Sonra Filistin'e Yardım Yaptı
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-6fc7820d49068cf48f7092e4e0c2031d81041b0e.jpg

Facebook yayınları ve YouTube'daki içerikleriyle birlikte sevilen bir kişi olan Can Sungur, dün toplumsal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamayla birlikte Filistin'e yardım yaptığını belirtti.

Can Sungur: “Roket emojisi kanıma dokundu.”

Dün Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Can Sungur, İsrail'in geçtiğimiz günlerde toplumsal medya hesabından yaptığı ve büyük bir reaksiyon topladığı roket paylaşımının kanına dokunduğunu belirtti.

Bununla birlikte savaşta haklı haksızın roketle ölçülmeyeceğini, insanların hayatlarını kaybettiğini söyleyen Can Sungur, Filistin'de çocukların sıhhat ve gelişim muhtaçlıkları için çalışan uluslararası The PCRF kuruluşuna 1000 dolarlık bir yardım yaptı.

The PCRF kuruluşunun emniyetli bir kurum olduğundan ötürü bu kuruma bağış yaptığını belirten Sungur'un bu davranışı, herkes tarafından takdir topladı.

Umarız ki bu savaş, en kısa müddette sona erer ve 2 devlet ortasında bir barış sağlanabilir.

Can Sungur, 23 Nisan tarihinde de TEGV vakfına bağış yapmıştı

858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt