Her gün saatlerimizi geçirdiğimiz internet hayal edebileceğimizden çok daha büyük bir yer. Bilgisayarlarımız içindeki bu sonsuz cihanda bizi bir ortaya getiren internet siteleri sayesinde birbirimizle irtibat kuruyoruz. Tüm internet kullanıcılarını bir ortaya getiren en büyük platformlardan birisi de elbette Google’ın bünyesindeki YouTube.
Her ay 2 milyardan fazla kayıtlı kullanıcının ziyaret ettiği internet sitesi, milyarlarca görüntüye da konut sahipliği yapıyor. Bizim çoklukla ana sayfamıza düşen videolarsa iddia edebileceğiniz denizden alacağınız bir damla sudan farksız. Bizler de bu yazı serimizde YouTube’un derinliklerinde, yüzeyinde ve internette karşımıza çıkan, izleyince “Ben ne izledim az evvel?” diye garipseyeceğiniz, anlamsız, bir maksadı olmayan lakin izleyip geçtiğimiz birtakım görüntüleri sizler için derledik.
İzlerken gerileceğiniz, güleceğiniz, “Bu neydi?” diyeceğiniz, yalnızca izleyip geçeceğiniz görüntüler bütünlemesi:
“Her varlık eğlenir” temasını yansıtan müthiş giysili flüt sanatkarı:
Bize en fazla yaklaşan aday: Saatlere sağlamlık testi yapan adam:
3 Kasım 2021 prestijiyle tam 1.321 gündür nizamlı olarak salata yediği görüntüler yükleyen adam:
Kendisinin her görüntü başlığıysa “Salata beni yiyene kadar her gün salata yiyorum”. Afiyet olsun, ne diyelim.
SKIDI PAP PAP BUM BUM eşliğinde şömine:
Big Shaq’ın hâlâ birçok görüntüde duyduğumuz “Mans Not Hot” müziğindeki sanat yapıtı sesleri, şömine ateşiyle senkronize edildi. Salonunuzdaki televizyonunuzda açıp huzur bulabilirsiniz.
Gandalf aslında Türk’tü, fiyatlar artınca otomobil alamadı, büyü öğrenip kendi çağırır oldu:
Cet binmeye devam eden Legolas ve Aragorn utansın.
1 saniyede tüm Shrek serisini izlemek ister misiniz?
Artık Shrek serisinin tamamını izlediniz.
Interstellar, lakin hamster’lar cihanında:
Shrek’in ini içeride bu türlü gözüküyormuş:
Pek beğenmedim.
????:
Görüntü başlığını çevirdiğimizde “Kötü adam” karşılığı çıkıyor.
Bu görüntü biraz rahatsız edebilir:
Enteresan.