Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yuce dilek

yuce dilek
0
197

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sana ebedi arkadaşlıkdır yuce
dileğim

bitmez tükenmez sevgi,mutlulukdur en kötü isteğim

pırıltıyla bakan mahsun gözlere

büyük aşkla bakan bir çift gözdür dileğim

Sınırsız bir meraktı şayet

hiç beklenilmeyen gerçeklikti mahkumiyyeti

sesizce beliren samimiyyetim

eşsiz samimiyyete cevap tı şayet

mideya *

Similar threads

Sana sonsuz arkadaşlıkdır yuce dileğim bitmeyen sevgi,mutlulukdur en kotu isteğim pırıltıyla bakan mahsun gozlere buyuk aşkla bakan bir cift gozdur dileğim Sınırsız bir meraktı belki hic beklenilmeyen gerceklikti mahkumiyyeti sesizce beliren samimiyyetim eşsiz samimiyyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
anneler günü mesajları! » Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın Anneler günü kutlu olsun bitanem » Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni çok seviyorum » Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın en aziz varlığımız Anneler günün kutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gözlerinin gözlerime deydiği o ilk anda çatırdattın yüreğimin aynasını Yüreğimin sevmekle görevlendirilmiş en alıngan noktasına dokundun seni gördüğüm gün Ruhuma beni seveceksin diye dikte veren kıdemli asker gibiydi güzel gözlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
ŞEYTANIN HİLELERİ Muhyiddin’i Arabî Bu cep kitabı, Muhyiddini Arabi'nin Seceret'ül Kevnadlı eserinden iktibas edilmiştir Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun Salat ve selam, efendimiz Emin Peygamber Muhammed'e Sonra, onun ak aline ve ashabının tümüne olsun İbni Abbas (ra) Hz'inden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Hey Onbeşli Taş döşeli yollardan şakırtılı at arabalarının gelip geçtiği demlerde Tokat bir dağ içindeyken, gülü bardağı içindeyken, yüzü kaleye bakan ahşap evlerden birinin şenliğiydi Armağan, üç eteği sırma işleme, başı Tokat işi yazmalı, yazmasının ucu pembe oyalı Endamı fidandan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt