iltasyazilim
FD Üye
Yufkada Rulo Patates Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*Daha önce eklediğim tarifim ama ayrintili fotograf attm
*
*1kg patates
*1kg yufka
*dereotu
*tuz
*pulbiber
*1caybar Sıvıyağ
*1caybar Süt
Yufkada Rulo Patates Böreği Tarifi Yapılışı Patatesler haslanir ezilir içine kiyilmis dereotu tuz pulbiber eklenir karışıtırılır Yagla sütü karıştırın 1 yufkayi acin yarisina karisimdan sürün yarisina gelmeden kapatin Tam yarım ay olmasin tekrar heryerini islatin patatesleri fotodaki gibi kaşıkla yayin ve rulo sarin bütun yuflara ayni işlemi uygulayin Ve 12cm araliklarla kesin hepsini tepsiye dizin buzluğa koyun istediginiz zamn cikarin buzlu haliyle ister yumurta sürüp susamla ister sütlü karisimdan sürum 160derecelik fırında 30dak Pişirin unutmayin püf noktasi buzu erimesin
tepsiyle fırına koyun ki donduktan sonra buzdolabi posetlerine alabilirsinz cünku donu erimeden fırına girmesi gerek oyüzden bu şekilde çok kolay olur afiyet olsun
*Daha önce eklediğim tarifim ama ayrintili fotograf attm
*
*1kg patates
*1kg yufka
*dereotu
*tuz
*pulbiber
*1caybar Sıvıyağ
*1caybar Süt
Yufkada Rulo Patates Böreği Tarifi Yapılışı Patatesler haslanir ezilir içine kiyilmis dereotu tuz pulbiber eklenir karışıtırılır Yagla sütü karıştırın 1 yufkayi acin yarisina karisimdan sürün yarisina gelmeden kapatin Tam yarım ay olmasin tekrar heryerini islatin patatesleri fotodaki gibi kaşıkla yayin ve rulo sarin bütun yuflara ayni işlemi uygulayin Ve 12cm araliklarla kesin hepsini tepsiye dizin buzluğa koyun istediginiz zamn cikarin buzlu haliyle ister yumurta sürüp susamla ister sütlü karisimdan sürum 160derecelik fırında 30dak Pişirin unutmayin püf noktasi buzu erimesin
tepsiyle fırına koyun ki donduktan sonra buzdolabi posetlerine alabilirsinz cünku donu erimeden fırına girmesi gerek oyüzden bu şekilde çok kolay olur afiyet olsun