iltasyazilim
FD Üye
Yufkadan Bohça Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*3 adet yufka
*3 yumurta(birinin sarısı üstüne)
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağından 2 parmak az sıvı yağ
İç harcı :
*İsteğe bağlı olmakla beraber ben çiğden Patatesi rendeleyerek baharatlayıp koydum ister kıyma ile soğanı karıştırıp baharatlarla birlikte de yapabilirsiniz
Yufkadan Bohça Böreği Tarifi Yapılışı Yufkamızı resimdeki gibi serip sostan döküyoruz Daha sonra gözleme katlar gibi ama üst üste değil yufkaların uç uça gelmesi gerekir Sonrası da da istediğiniz içten koyarak mektup gibi katlıyoruz Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecede pişiriyoruz
Afiyet olsun
*3 adet yufka
*3 yumurta(birinin sarısı üstüne)
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağından 2 parmak az sıvı yağ
İç harcı :
*İsteğe bağlı olmakla beraber ben çiğden Patatesi rendeleyerek baharatlayıp koydum ister kıyma ile soğanı karıştırıp baharatlarla birlikte de yapabilirsiniz
Yufkadan Bohça Böreği Tarifi Yapılışı Yufkamızı resimdeki gibi serip sostan döküyoruz Daha sonra gözleme katlar gibi ama üst üste değil yufkaların uç uça gelmesi gerekir Sonrası da da istediğiniz içten koyarak mektup gibi katlıyoruz Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecede pişiriyoruz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.