Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yufkalı Bademli Plav Tarifi

Yufkalı Bademli Plav Tarifi
0
109

nicebayan

FD Üye
Katılım
Ara 24, 2016
Mesajlar
94,678
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
36
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bayram Plavı da diyebiliriz bu plavımıza bayramda mutlaka denemelisiniz kavurmalarınızın yanına çok lezzetli olacaktırAileniz ve misafirlerinizin bayılacağı harika bir Plav tarifi vereceğim sizlere

Yufkalı Plav İçin Gerekli Olan Malzemeler

2 Su Bardağı Pirinç,Bir yufka,2 adet kuru soğan,50 gr tereyağ,Yeni Bahar Tuz,Karabiber

ALT :wwwlarcomupluploadsyufkaliplavtarifi50671yufkaliplavtarifi50671ALT

Yufkalı Plavımızın Tarifi

Bir minik soğan doğrayın ince ince yağda kavurun kuş üzümü ilave edin yenibahar ek edin dürüstçe kavurduktan sonra pirinci ekleyin plavın renginin beyaz olması için toz şeker ek edebilirsiniz daha parlak ve beyaz görünmesi için keza bir püf noktası daha vermek istiyorum limon da sıkarsanız çok leziz olacağından belli olabilirsinizPlavımıızn içerisine birazda karabiber ilave edebilirsiniz dilerseniz tarçında ekleyebilirsiniz suyunu ilave edin ve pişirin plavıPişirdikten sonradan soğutun soğutmadan kaselere dökemeyiz plavımızı

Bir yufkayı dörde bölün dairesel sırça kasenin içini uygun bir şekilde yağlayın dilerseniz içine bir kaç adet badem koyabilirsinizYufkanın bir parçasını kaseye serin dilerseniz daha büyük bir kasede kullanabilirsinizPlavımız soğuduktan daha sonra kasenin içerisine bir tutam yufkayı serin içerisine plavı koyun yufkayı sarın ve ters çevirin fırın tepsisineÜzerine yağ bile sürmeden fırına sürün ve pişirinTek şahsiyet lezzetli plavımız hazır Sağlık Durumu Olsun

*
 
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt