Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuklediğim yazılımı program ekle/kaldır listesinden silemiyoyorum

Yuklediğim yazılımı program ekle/kaldır listesinden silemiyoyorum
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
Yuklediğim bir yazılımı kaldırırken hata veriyor ve ne yapsam Program EkleKaldır listesinden silemiyorum

COZUM:
Yazılımları kaldırılırken bu gibi hataların oluşmasının nedeni kayıt defterindeki yanlış girişler, yazılımın kurulum kayıt dosyasının okunamaması ya da veri kaybı olabilir Registry ayarlarından bu yazılıma ait girişi kaldırmak mumkun olsa da, System Mechanic (iolo technologies The PC TuneUp Experts
) gibi bu işi yapabilecek yazılımları kullanmak daha guvenli bir secenektir, ilk olarak yazılımın bulunduğu klasoru silin Sonra da System Mechanic'in System sekmesi altındaki Remove Invalid Uninstall Information ile gecersiz girişleri kaldırabilirsiniz