Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüklü ses cıkış aygıtı yok sorunu

Yüklü ses cıkış aygıtı yok sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar bilgisayarım casper nirvana i7
Antalyaya gittim geldiğimde kardesm sistem kurma cdsi ile sistemi bastan kurmus geri zekalı everest driver bulma programı ile buldum indirdim kurdum fakat yine olmadı sizden yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaslar bilgisayarım casper nirvana i7 Antalyaya gittim geldiğimde kardesm sistem kurma cdsi ile sistemi bastan kurmus geri zekalı everest driver bulma programı ile buldum indirdim kurdum fakat yine olmadı sizden yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaslar bilgisayarım casper nirvana i7 Antalyaya gittim geldiğimde kardesm sistem kurma cdsi ile sistemi bastan kurmus geri zekalı everest driver bulma programı ile buldum indirdim kurdum fakat yine olmadı sizden yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
selamlar ustaların bilgisine ihtiyacım var lütfen Casper nirvana W765SUB 156 diz üstünde xp kurdum üreticinin ftp sindende xp driverlerini indirdim çoğu oldu ama en önemlisi ekran kartını kurdum ama bişey değişmedi yani ekran kartını nasıl vede ne nereden kurabilirim bulduğum driver casperin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,837Mesajlar
29,885Kullanıcılar
alizeeSon üye
Üst Alt