Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüksek Bilinç Kılavuzu

Yüksek Bilinç Kılavuzu
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yüksek Bilinç Kılavuzu
Ken Keyes
Akaşa Yayınları Spiritüal Kitaplar Dizisi

Düşük Bilinç Merkezlerinden ve Bağımlılıklarından Kurtulup Serbest ve Mutlu Olabilir misiniz?

İnsanın kesintisiz mutluluğu ve özgürlüğü bulabilmesinin tek yolu kendisine, insanlara ve bütün evrene yüksek bilinç düzeyinden bakmasıdır Elinizdeki fiilen çok kayda değer Rehber, Yüksek Bilinç'e nasıl ulaşabileceğimizi büyük bir açıklıkla ve çok rahatlıkla uygulanabilir biçimde anlatmaktadır
sıkça mutsuzluk bataklığına saplanmamızın reel nedeni, düşük bilinç merkezlerinde dolaşmamız, bizi köleleştiren bağımlılıklarımızdan bir türlü kurtulamayışımız ve beynimizi gerektiği gibi kullanamayışımızdır Ancak Yüksek Bilinç bize daimi ve kesintisiz bir mutluluk sunmaktadır
Elinizdeki Kılavuz sistem olarak yeni olmakla birlikte, onu yaratıcı unsurların çoğu binlerce yıldır sınanmış ve büyük bilgeler kadar da onaylanmıştır Kitapta en etkili Yollar ve Yöntemler'le formüle edilen bu 'Mutluluk Bilimi' öbür zamanlarda ve yerlerde insan mutluluğunun ve mutsuzluğunun nedenlerini kavrayan sayısız insanın omuzlarında yükselerek gerçeğe dönüşmüştür Kitabı okuduktan sonra aşağıdaki okur görüşlerine sizin de katılacağınıza candan inanıyoruz:
'Bu Rehber son derece çaresiz olduğum bir dönemde hayatıma girdi ve beni içten etkileyen öğretisiyle her şeyi olağanüstü bir biçimde değiştirdi ilk kez karşılaştığım yöntemler mucizevi işe yarıyor! Onları kararlılıkla uyguluyorum ve sürekli mutlu ve huzur doymuş olmanın nasıl bir şey olduğunu artık biliyorum Bu Kılavuz benim yaşam yolumu çizdi'
'Yirmi yıldır bilinç gelişimi üzerine 600'ü aşkın kitap okudum lakin, bu kadar ilham verici, netice getirici ve yardımsever olan bir eserle ilk olarak karşılaşıyorum'
'Bu Kılavuz en yakın arkadaşım, kesintisiz yoldaşım oldu Onda gereksinim duyduğum her şeyi buldum'
'Bu kitabın önemini anlatmaya sözcükler yetersiz kalır Onu insanlığa yapılmış fazla önemli bir takviye olarak değerlendiriyorum'
'Bu Kılavuz hayatımı şahane bir biçimde değiştirdi Yüksek Bilinç yolculuğu bence yapılabilecek en mükemmel ve reel değere sahip tek yolculuk' *

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt