Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuksek Sadakat - Aklımın İplerini Saldım gitar notası

Yuksek Sadakat - Aklımın İplerini Saldım gitar notası
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aklımın İplerini Saldım şarkısı Akor
Yuksek Sadakat Aklımın İplerini Saldım akor,tab,nota
Aklımın İplerini Saldım şarkısı notası
Aklımın İplerini Saldım gitar notası,akoru,tabı
imagesyukseksadakatakliminiplerinisaldimgitarnotasi5adaac7b269b9
Bm F#
Irmaklar denizlerde
Bm F#
Denizler sahillerde durdular
Bm F#
Arayanlar hicbir yerde
Bm F#
İnananlar dualarda buldular

D G F# D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun
G F# G
Bense yorgundum kendi kendime sokuldum
A D A G
Uyuyakaldım aklımın iplerini saldım
A D A G
O giderken bir an durup peşinden baktım
A D A Bm
Ne dersin? umarım beni affedersin
G Gm D
Ne dersin? belki de terk edip gidersin
A
Gider misin

Similar threads

Haydi Gel İcelim şarkısı notası Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim akor,tab,nota Haydi Gel İcelim şarkısı gitar akoru,notası,tabı imagesyukseksadakathaydigelicelimgitarnotasi5adaac6cd3cef Dm A Bugun cok yorulmuşsan Dm Her yerde arayıp A Yine de bulamamışsan Gm O seni unutmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Gokhan Turkmen Ruya akor,tab,nota Gokhan Turkmen Ruya şarkısı notası Ruya şarkısı gitar akoru,tabı,notası imagesgokhanturkmenruyagitarnotasi5adaac505a432 C#m F#m C#m F#m Bm Her adım anladım seni bana bağladı E C#m Adı mutluluktu ağladım C#m F#m C#m F#m Nerdesin bitmesin Bm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Mor ve Otesi Bir Derdim Var gitar nota,akor,tab Bir Derdim Var şarkısı gitar notası,akoru,tabı Mor ve Otesi Bir Derdim Var nota imagesmorveotesibirderdimvargitarnotasi5adaacc05b50c Bm bir derdim var artık tutamam icimde A gitsem nereye kadar kalsam neye yarar Em hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Yüksek sadakataklımın iplerini saldım Bm F# Irmaklar denizlerde Bm F# Denizler sahillerde durdular Bm F# Arayanlar hiçbir yerde Bm F# İnananlar dualarda buldular D G F# D Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun G F# G Bense yorgundum kendi kendime sokuldum A D A G Uyuyakaldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Teoman Aşk Kırıntıları gitar,akor,tab,nota Teoman Aşk Kırıntıları gitar notası Aşk Kırıntıları şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagesteomanaskkirintilarigitarnotasi5adaabcb06ffe Em Am Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana D Bm Em D Em Al icine tekrar derinine sakla kat kasırgana Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt