Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat - Aşk Durdukca gitar notası

Yuksek Sadakat - Aşk Durdukca gitar notası
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk Durdukca şarkısı akor
Yuksek Sadakat Aşk Durdukca akor,tab nota
Yuksek Sadakat Aşk Durdukca şarkısı nota

imagesyukseksadakataskdurdukcagitarnotasi5adaac7393622
Em Am D
Dunya doner bir gun daha
Em Am D
Yeryuzunde aşk durdukca
Em Am D G
Gece erken inse bile korkma
Em Am D
O hep seninle kaldıkca

Em Am D
Biliyorsun gitmem gerek
Em Am D
Yollar bitmez duşunerek
Em Am D G
İster sonuc de istersen sebep
Em Am D
Bu duğumu cozmem gerek

Em Am D G D
Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden
Em Am D B7
Renkli bir kart atarım mekke ya da kudus'ten
Em Am D G D
Sonra bir gun cıkarım sen artık donmez derken
Em Am D B7
Bir şarkı fısıldarım kulağına gun batarken

Em C
Dunya doner tek bir yana
G D
Doğsun diye gun bir daha
Em C
Ben de dondum tekrar sana
G D
Sonmek icin yana yana

Similar threads

Teoman Aşk Kırıntıları gitar,akor,tab,nota Teoman Aşk Kırıntıları gitar notası Aşk Kırıntıları şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagesteomanaskkirintilarigitarnotasi5adaabcb06ffe Em Am Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana D Bm Em D Em Al icine tekrar derinine sakla kat kasırgana Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Duş Sokağı Sakinleri Sevdan Bir Ateş akor,tab,nota Sevdan Bir Ateş şarkısı nota imagesdussokagisakinlerisevdanbiratesgitarnotasi5adaae370c78d Em D C Em Senin alev gozlerin eritse şu ruhumu Em D C Em Buz olur kesilirim yanarken icim C Am D Em Buz olur kesilirim yanarken icim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Mustafa Ceceli Unutamam akor,tab,nota Unutamam şarkısı nota imagesmustafaceceliunutamamgitarnotasi5adaad8e4a622 Em C D Em Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme Em C D Em Yaşamaksa yaşadım lakin canımın coğu kaldı sende C Am Em Pişman mıyım asla guzelleştim yasla C Am E B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Mazhar Alansonyandım gitar nota,akor,tab Mazhar Alansonyandım şarkısı notası Mazhar Alansonyandım şarkısı akoru,tabı,notası imagesmazharalansonyandimgitarnotasi5adaab87dab65 Am7 G Em Ozledim seni duştum yollara C D Em Actım gonlumu ruzgarına Am7 G Em Bir hayal sanki bir macera C D Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Teoman Kupa Valesi Sinek Kızı gitar notası Teoman Kupa Valesi Sinek Kızı akor,tab,nota Kupa Valesi Sinek Kızı şarkısı notası imagesteomankupavalesisinekkizinotasi5adaab2b2fecd Em Am Em Bir iskambil falında cıkmıştık birbirimize G Em O guzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense Am Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt