Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuksek Sadakat - Aşk Durdukca

Yuksek Sadakat - Aşk Durdukca
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dunya doner bir gun daha
Yeryuzunde aşk durdukca
Gece erken inse bile korkma
O hep seninle kaldıkca

Biliyorsun gitmem gerek
Yollar bitmez duşunerek
İster sonuc de istersen sebep
Bu duğumu cozmem gerek

Belki sana yazarım
Uğradığım bir şehirden
Eski bir kart atarım
Mekke ya da kudus'ten

Sonra bir gun cıkarım
Sen artık donmez derken
Bir şarkı fısıldarım
Kulağına gun batarken

Dunya doner tek bir yana (aşk durdukca)
Doğsun diye gun bir daha (aşk durdukca)
Ben de dondum tekrar sana (aşk durdukca)
Sonmek icin yana yana (aşk durdukca)

Similar threads

Aşk Durdukca şarkısı akor Yuksek Sadakat Aşk Durdukca akor,tab nota Yuksek Sadakat Aşk Durdukca şarkısı nota imagesyukseksadakataskdurdukcagitarnotasi5adaac7393622 Em Am D Dunya doner bir gun daha Em Am D Yeryuzunde aşk durdukca Em Am D G Gece erken inse bile korkma Em Am D O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ask Durdukca Dunya doner bir gun daha Yeryuzunde aşk durdukca Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkca Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez duşunerek İster sonuc de istersen sebep Bu duğumu cozmem gerek Belki sana yazarım Uğradığım bir şehirden Eski bir kart atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri: Bugun cok uzaklarda olabilirsin Sesim seninle olsun Belki beni ozlemiş olabilirsin Sanma ki benim kadar Yarın yanımda olabilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yüksek Sadakat Aşk Durdukça AKOR (versiyon 1) aşk durdukça tab yüksek sadakat aşk durdukça tab akor dünya döner akor dünya döner tek bir yana Em Am D Dünya döner bir gün daha Em Am D Yeryüzünde aşk durdukça Em Am D G Gece erken inse bile korkma Em Am D O daima seninle kaldıkça Em Am D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt