Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısı sozleri

Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısı sozleri
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri

Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri:

Bugun cok uzaklarda olabilirsin
Sesim seninle olsun
Belki beni ozlemiş olabilirsin
Sanma ki benim kadar

Yarın yanımda olabilirsin
Ellerim ellerinde olsun
Belki beni cok sevebilirsin
Sanma ki benim kadar
Belki bir gun yetişebilirsin
Sanma ki beni gecebilirsin

Hayat renkli bir ruya sen yanımda olunca
Hayat tıpkı bir masal binbir gece boyunca
Unuttum sandım dondum sana baktım hatırladım
Aşk cok guzel bir şeydi sonunda dile geldi

Herkese lazım
Bana dokunmak icin yanabilirsin
Kul olma yarına kadar
Belki aşka kanabilirsin
Aşık mısın benim kadar

Similar threads

Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkı sozu Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısı sozu Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısının sozleri: Geliyor salı salına, salına salına Taksa da beni koluna koluna koluna Geliyor salı salına, salına salına Taksa da beni koluna koluna koluna Yurusek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozu Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozleri Yuksek Sadakatin Renk koru isimli 2019 albumunde yer alan Kucuk Kral şarkısının sozleri: Hayat garip, nasıl derler bilmece Soldan sağa beş harfli iki hece Belki karma, belki layığımı buldum Seni gordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
yuksek sadakat belki ustumuzden bir kuş gecer, yuksek sadakat belki ustumuzden bir kuş gecer şarkı sozu, belki ustumuzden bir kuş gecer sozleri Yuksek Sadakat Belki Ustumuzden Bir Kuş Gecer Şarkısı Gul renginde Gun doğarken Boğazdan gemiler usulca gecerken Gel cıkalım bu şehirden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkısı sozu Yuksek Sadakat Kucuk Kral sozleri Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozleri Hayat garip nasıl derler bilmece Soldan sağa beş harfli iki hece Belki karma belki layık buldum Seni gordum gorduğum yerde durdum Bir zamanlar ben bir kucuk kraldım Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt