Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısı sozleri

Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısı sozleri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkı sozu
Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısı sozu

Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısının sozleri:

Geliyor salı salına, salına salına
Taksa da beni koluna koluna koluna
Geliyor salı salına, salına salına
Taksa da beni koluna koluna koluna

Yurusek dunyanın sonuna, en kıyısına
Atlasak ordan guzelim
Başka bir aleme duşelim
Hem duşelim hem sevişelim

Kırılsın kadehler biz icelim
İcelim ve soyleyelim
Aşk en buyuk aşk en buyuk aşk
Bak bir varmış bir de yokmuş, o da gitmiş bak
O da gitmiş parti bitmiş, hayat buymuş bak

At kadehi şişeden icelim
İcelim ve sevişelim
Kırılsın kadehler biz icelim
İcelim ve soyleyelim

Similar threads

Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim şarkı sozu Bugun cok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu ucmuş Sen tutamamışsan Haydi gel (Haydi gel icelim) Derdini al da gel (Haydi gel icelim) Bu evrende bir tozsun Tarih seni unutsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Ask Durdukca Dunya doner bir gun daha Yeryuzunde aşk durdukca Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkca Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez duşunerek İster sonuc de istersen sebep Bu duğumu cozmem gerek Belki sana yazarım Uğradığım bir şehirden Eski bir kart atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri: Bugun cok uzaklarda olabilirsin Sesim seninle olsun Belki beni ozlemiş olabilirsin Sanma ki benim kadar Yarın yanımda olabilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt