Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuksek Sadakat - Haydi Gel İcelim gitar notası

Yuksek Sadakat - Haydi Gel İcelim gitar notası
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Haydi Gel İcelim şarkısı notası
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim akor,tab,nota
Haydi Gel İcelim şarkısı gitar akoru,notası,tabı

imagesyukseksadakathaydigelicelimgitarnotasi5adaac6cd3cef
Dm A
Bugun cok yorulmuşsan
Dm
Her yerde arayıp
A
Yine de bulamamışsan
Gm
O seni unutmuş
A
Sen unutamamışsan
Gm
Kalbinin kuşu ucmuş
A
Sen tutamamışsan

Bm
Haydi gel
A
(Haydi gel icelim)
Bm
Derdini al da gel
A
(Haydi gel icelim)
Em
Bu evrende bir tozsun
A
Tarih seni unutsun
Bm A
Haydi gel icelim

A Bm
Topla da gel
A
(Haydi gel icelim)
Bm
Hepsini al da gel
A
(Haydi gel icelim)
Em
Mazi kalbinde yaraysa
A
Unut artık ne varsa
Bm A
Haydi gel icelim
A Bm A
Yerlere duşelim
A Bm A
Haydi gel icelim
Bm(7x)
Yerlere duşelim

Similar threads

Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim şarkı sozu Bugun cok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu ucmuş Sen tutamamışsan Haydi gel (Haydi gel icelim) Derdini al da gel (Haydi gel icelim) Bu evrende bir tozsun Tarih seni unutsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Ask Durdukca Dunya doner bir gun daha Yeryuzunde aşk durdukca Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkca Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez duşunerek İster sonuc de istersen sebep Bu duğumu cozmem gerek Belki sana yazarım Uğradığım bir şehirden Eski bir kart atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Aklımın İplerini Saldım şarkısı Akor Yuksek Sadakat Aklımın İplerini Saldım akor,tab,nota Aklımın İplerini Saldım şarkısı notası Aklımın İplerini Saldım gitar notası,akoru,tabı imagesyukseksadakatakliminiplerinisaldimgitarnotasi5adaac7b269b9 Bm F# Irmaklar denizlerde Bm F# Denizler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt