Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozleri

Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozleri
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Otel şarkı sozu
Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozu

Yuksek Sadakat Otel şarkısının sozleri:

Kim bilir neler geciyor aklından
Hangi soluk resimler hayatından
Kokular savurup saclarından
Gecerken otel kapısından

Meraklı gozler arasından
Bugun benden hicbir şey isteme
Ne neşeni ne tasanı soyleme
Uyumuşsam ne olur elleme

Şehri bırak gel yanıma
Yitik zamanın kıyısına
Dışarıda hala donuyor mu dunya
Dışarıda senden ve benden uzakta

Bize oğretilen tum yalanlar dışarıda
Bu otel odasında
Girdabın beni icine cekerken
Gelgitim duğumlerini tel tel cozerken
Dunya donerse donsun artık
Biz onu dışarıda bıraktık

Ateş dışarıda
Kitap dışarıda
Gunah dışarıda
Sevap dışarıda

Similar threads

Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri: Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi Dort duvarından cıksan tanısan elalemi Hicbir şeye benzemez insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkı sozu Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısı sozu Yuksek Sadakat En Buyuk Aşk şarkısının sozleri: Geliyor salı salına, salına salına Taksa da beni koluna koluna koluna Geliyor salı salına, salına salına Taksa da beni koluna koluna koluna Yurusek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkı sozu Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkısı sozu Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkısının sozleri: Canın sıkıldı ondan ayrılınca Eve kapandın tam bir gun boyunca Modern zamanda aşkın acısı Surse surse bir gunun yarısı Hey parti cocuğu Hey parti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısının sozleri: Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende emanetim var Şarkımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt