Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sözleri Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sözü Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sözleri Başarılı müzik grubu yüksek Sadakat'in hit şarkılarından biri oaln Sana Aşık Yanlız Ben sözlerini bu sayfamızda ilgili arkadaşalra sunuyoruz Melek'ler Buyrun Yüksek Sadakat Sana Aşık Yanlız Ben şarkısı sözleri Melek'lerim 1549252060 1549252060 yukseksadakatsanaasikyalnizbensozleri5c57b5e0a82a1yukseksadakatsanaasikyalnizbensozleri5c57b5e0a82a1yukseksadakatsanaasikyalnizbensozleri5c57b5e0a82a1 Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısının sözleri: Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı umma Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende emanetim var Şarkımızı kimselere söyleme Beklediğim her şey tek tek olmuş Aşk Tanrısı her dem sarhoşmuş Ben yanmışım dumanım kalmış Dinlersen bir arzuhalim var içine çek fakat üfleme Bir şarkı çalsın bizden Körfez geceyi öperken Sana âşık yalnız ben Denen o güzel günlerden Bir resim kalsın bizden Siyah beyaz günahsız gülerken Mevsimler değişirken değişmez bir tek sen Takvimler dökülürken sana âşık yalnız ben