Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Sen Kanma Yarınlara şarkısı sozu

Yuksek Sadakat Sen Kanma Yarınlara şarkısı sozu
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Sen Kanma Yarınlara şarkı sozu
Yuksek Sadakat Sen Kanma Yarınlara sozleri

Yuksek Sadakat Sen Kanma Yarınlara şarkısının sozleri:

Her şeyin yoluna, yoluna girmesi icin
Kendimi daha iyi, daha iyi hissetmem icin
Yalnızca bir tek sozun yeterli
Sen kanma yarınlara

Belli değil kac gunumuz kaldı daha
Sor ruzgara yağmurlara
Sen kanma yalanlara
Her şey doner aslına en sonunda

Kul kule, toz toza
En sonunda, en sonunda
En sonunda, en sonunda

Zamanlar değişti bak
İnsanlar birbirine uzak
Her yerde farklı bir tuzak
Yokluğun sonum olacak

Sen kanma yarınlara
Belli değil kac gunumuz kaldı daha
Sor ruzgara yağmurlara
Sen kanma yalanlara
Her şey doner aslına en sonunda

Kul kule, toz toza
En sonunda, en sonunda
Kac gunumuz kaldı daha
Sor ruzgara yağmurlara
Kac gunumuz kaldı daha
Sor ruzgara yağmurlara
En sonunda, en sonunda

Similar threads

Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri: Bugun cok uzaklarda olabilirsin Sesim seninle olsun Belki beni ozlemiş olabilirsin Sanma ki benim kadar Yarın yanımda olabilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Yuksek Sadakat Gunaydın şarkısı sozu Yuksek Sadakat Gunaydın sozleri Yuksek Sadakat Gunaydın Yuksek Sadakat Gunaydın şarkı sozleri Hayaller icinde kaybolmuş bir adam Bir aşkın seferinde sanki uyanmak ister gibi Bedenine hapsolmuş bir kadın İlk kez tattığı bu aşkla sanki bedensiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri: Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi Dort duvarından cıksan tanısan elalemi Hicbir şeye benzemez insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısının sozleri: Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende emanetim var Şarkımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt