Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüksek Seçim Kurulu 53 personel alacak

Yüksek Seçim Kurulu 53 personel alacak

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
160582.jpg

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana nazaran, müracaatlar 31 Ağustos ile 9 Eylül tarihleri ortasında e-Devlet veya Meslek Kapısı internet adresi üzerinden yapılacak. Adaylar her bir takım ve unvan için sadece bir müracaat yapabilecek.

Adayların, 2020 Yılı Kamu Çalışanı Seçme İmtihanı'nda (KPSS) lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, orta öğretim mezunları için KPSSP94 puan çeşitlerinden en az 70 puan almış ve en az lise yahut dengi okul mezunu olması gerekiyor.

Gerekli kaideleri sağlayan adaylardan KPSS muvaffakiyet sırasına nazaran atama yapılacak takım sayısının 5 katı aday kelamlı imtihana çağrılacak. İmtihana girmeye hak kazananlar YSK'nın " " internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Similar threads

2019 kpss seçim sitesinde tercih yaparken bezginlik duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken can sıkıntısı duyuyorum Ulus Personel Seçme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri farklı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2019 kpss tercih sitesinde tercih yaparken sıkıntı duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken sıkıntı duyuyorum Kamu Personel Secme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaoğretim, on lisans ve lisans duzeyleri ayrı olmak uzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, YSK'nın merkez teşkilatına 2 mühendis, 7 çözümleyici, 5 programcı, 2 teknisyen, 2 bilgisayar işletmeni, 17 veri hazırlama kontrol işletmeni, 5 şoför, 2 sekreter, 1 santral memuru, 1 kaloriferci ve 10 hizmetli alınacak. Ayrıca YSK'nin çeşitli il...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
KPSS 20192 Tercih Kılavuzu Yayımlandı 2019 kpss seçim kılavuzu, 20192 kpss, kpss 20192 tercih kılavuzu Sevgili melekler, KPSS 20192 seçim kılavuzu ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı Buna göre, Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı elde etmek üzere tercih yapılabilecek kadro ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Erciyes Üniversitesi 73 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alım başvuru şartları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan portalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt