Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksekova Haritası

Yuksekova Haritası
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuksekova İlce Haritası

Hakkari Yuksekova Haritası

Yuksekova Hakkari ili'nin 4 ilcesinden birisidir,Yuksekova ilcesi'nin yonetim merkezi olan şehir

Ulkenin guneydoğu ucunda, TurkiyeİranIrak sınırlarının kesiştiği nokta yakınlarında yer alan ilce ve kent, İran'a acılan ve ileride Irak'a acılacak sınır kapılarıyla Doğu Turkiye'nin onemli kentleri arasındadır

Yuksekova Haritası

imagesyuksekovaharitasi5afb85b522235

MAPYuksekova, Hakkari, TurkiyeMAP

Similar threads

Yüksekova İlçe Haritası Hakkari Yüksekova Haritası Yüksekova Hakkari ili'nin 4 ilçesinden birisidir,Yüksekova ilçesi'nin yönetim merkezi olan kent Ülkenin güneydoğu ucunda, TürkiyeİranIrak sınırlarının kesiştiği nokta yakınlarında yer alan ilçe ve büyük kasaba, İran'a açılan ve ileride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hakkari Cukurca Haritası, Cukurca, Hakkari ili'nin 3 ilcesinden biri ve aynı ilcenin yonetim merkezi olan şehir Cukurca, Urartu uygarlığı'nın ilk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinmektedir Abbasiler bu kucuk yerleşim yerini miradı verilen dini, siyasi askeri şeflikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Bodrum İlce Haritası Muğla Bodrum Haritası Bodrum, Muğla ili'nin 12 ilcesinden birisi ve ilcenin yonetim merkezi olan şehir İlce gunumuzde onemli bir turizm merkezi olması ile anılmaktadır ki bunda Bodrum'un kendine has bazı ozellikleri olması etkilidir Bodrum sadece Turkiye'de değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Yatağan İlce Haritası Muğla Yatağan Haritası Yatağan, Muğla ili'nin 12 ilcesinden birisi ve ilcenin yonetim merkezi olan şehir İlcedeki Yatağan Termik Santrali Yatağan halkı icin onemli bir kanser kaynağıdır Eski ve verimsiz yontemlerle uretim yapmaya devam eden santral nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Marmaris İlce Haritası Muğla Marmaris Haritası Marmaris, Muğla ili'nin 12 ilcesinden birisi ve ilcenin yonetim merkezi olan şehir Marmaris, batısında Reşadiye Yarımadası ve Kerme Korfezi, kuzeyinde Ula, doğusunda Balan Dağı, Karadağ ve Gunluk Tepeleri ile guneyinde Akdeniz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt