Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yüksel Özden Kimdir, Hayatı

Yüksel Özden Kimdir, Hayatı
0
308

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yüksel Özden,
Yüksel Özden Kimdir,
Yüksel Özden Biyografisi,
Yüksel Özden Hakkında Veri

Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi

Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi Tasarlama Bölümü'nü bitirdi Yüksek Lisans ve doktorasını ABD'de Wisconsin Üniversitesi'nde tamamladı Benzer üniversitenin Eğitimde Yeniden Yapılanma Merkezi'nde doktora sonrası çalışmalarda bulundu Öbür üniversitelerde öğretim üyesi olarak tayin yaptı 1998'de doçent ve 2000'de profesör oldu

Eğitim Bilimleri ve Yabancı Diller Birim Başkanlığı, Aralıksız Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulundu Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü görevini yürüttü Eğitim, yönetim, liderlik ve değişimmutasyon konularında yayınlanan 4 kitabının yanı sıra, alanı ile ilgili çok sayıda kitaba editörlük yaptı, bölümler yazdı 23 Dönem'de NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu düzeyde İngilizce haberdar olan Özden, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

Dilek Yüksel Kim,Dilek Yüksel Biyografisi,Dilek Yüksel özgeçmişi,Istek Yüksel hakkında bilgi Dilek Yüksel Kimdir, Hayatı 26 Mayıs 1977'de Tokat Niksar'da doğdu Babası adı İbrahim, annesi adı Nermin'dir Istek Yüksel, eğitimci olan anne ve babanın çocuğudur İktisatçı; Gazi Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Mehmet Yüksel Biyografisi Mehmet Yüksel Özgeçmişi Mehmet Yüksel hakkında bilgi Mehmet Yüksel Hayatı Mehmet Yüksel (1955 ) Mehmet Yüksel, 25 Ocak 1955'te Denizli Babadağ'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Melahat'tır Meslek Adamı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve Idari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Aydın Yüksel Kimdir Aydın Yüksel Kimdir Özetle Hayatı 1939'da Erzurum Oltu'da doğdu 1966'da Devlet Hoş Sanatlar Akademisi, Dekor Sanatı Yüksek Kısmı, İç Mimarlık Bölümünü'nden mezun oldu 1975'de Yüksek Mimarlık bölümünü tamamladı Aydın Yüksel 19791983 seneleri arasında ıstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yüksel Çorbacıoğlu Kimdir, Yüksel Çorbacıoğlu Biyografi, Yüksel Çorbacıoğlu hakkında veri Yüksel Çorbacıoğlu 1962 ARTVİN ARHAVİ doğumlu Ilk, orta, lise eğitimini Arhavi ’de tamamladıktan daha sonra, 1983 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi ’nden mezun oldu Tanıdık Olmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Alim Işık milletvekili Alim Işık biyografisi Alim ışık hayatı Alim ışık kim mhp Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,508Konular
982,843Mesajlar
30,630Kullanıcılar
onljnjSon üye
Üst Alt