Yumurta tatlısı Malzemeler 3 Yumurta 1 Çorba Kaşığı Un 2 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Akarsu Bardağı Sıvıyağ ŞERBET İÇİN: 1 Çay Fincanı Tozşeker 2 Akarsu Fincanı Su 1 Tutam Toz Safran Yemeğin Tarifi Tozşeker ve suyu tencerede kaynatın Koyulaşmaya başlayınca toz safranı ilave edip karıştırın ve soğumaya bırakın Yumurta, un ve yoğurdu mikserle çırpın Sıvıyağı tavada ısıtıp hazırladığınız karışımı dökün Daha Alçak tarafı kızarınca zıt çevirin ve iki yüzünü de pişirin Pişme esnasında tahta spatula yardımıyla eşdeğer üçgenler halinde dilimleyin Ateşi ayrıntılarıyla kısın 1 kadeh soğuk şerbeti hamurun üzerine gezdirinŞerbeti çekinceye dek kısık ateşte 810 dakika pişirin ılık olarak servis yapın