iltasyazilim
FD Üye
Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tarifi İçin Malzemeler
*Küçük karnabahar
*1 tane kemiksiz tavuk ğögsü
*2 yumurta sarısı
*1 tane soğan
*1 tane limon
*1 tane havuç
*1 tatlı kaşıgı un, tuz, karabiber, kırmızı toz biber
*Salça
*Zeytin yagı
*Su
Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm arkadaşlar, size farklı bir karnabahar tarifi vereceğim umarım beğenirsiniz çok lezzetli kesinlikle tavsiye ederim, gelelim tarife önce karnı baharları yarım limon suyu ve biraz suyla 10 dakika haşlıyoruz onlar haşlanırken 2 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı unu iyice çırpıyoruz karnabaharlar haşlanıp soğuduktan sora iyice yumurtalı sosa her tarafını batırıp kızartıyoruz kızartma işlemi bittikten sonra başka bir tenceremizde yemeklik doğradığımız soğan , kuşbaşılık doğradığımız tavuğumuzu
üçdört dakika soteliyoruz daha sonra içine havucu, salça, tuz, kırmızı biber karabiberini ekliyoruz en son üzerine karnabaharını, suyunu, geri kalan yarı limonu sıkıp kaynadıktan sonra kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz not su ölçüsünü belirtmedim yemeğin üzerine gelmeyecek şekilde afiyet olsun
*Küçük karnabahar
*1 tane kemiksiz tavuk ğögsü
*2 yumurta sarısı
*1 tane soğan
*1 tane limon
*1 tane havuç
*1 tatlı kaşıgı un, tuz, karabiber, kırmızı toz biber
*Salça
*Zeytin yagı
*Su
Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm arkadaşlar, size farklı bir karnabahar tarifi vereceğim umarım beğenirsiniz çok lezzetli kesinlikle tavsiye ederim, gelelim tarife önce karnı baharları yarım limon suyu ve biraz suyla 10 dakika haşlıyoruz onlar haşlanırken 2 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı unu iyice çırpıyoruz karnabaharlar haşlanıp soğuduktan sora iyice yumurtalı sosa her tarafını batırıp kızartıyoruz kızartma işlemi bittikten sonra başka bir tenceremizde yemeklik doğradığımız soğan , kuşbaşılık doğradığımız tavuğumuzu
üçdört dakika soteliyoruz daha sonra içine havucu, salça, tuz, kırmızı biber karabiberini ekliyoruz en son üzerine karnabaharını, suyunu, geri kalan yarı limonu sıkıp kaynadıktan sonra kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz not su ölçüsünü belirtmedim yemeğin üzerine gelmeyecek şekilde afiyet olsun