iltasyazilim
FD Üye
1 kilo pazı 1 adet soğan 34 adet yumurta sıvı yağ Tuz, pulbiber ,karabiber Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Önceden pazıyı haşlayıp yemek yapardım ama haşlamaya hiç gerek kalmadan da kolaylıkla pişiyor, hem de haşladığımızda suyu ve vitamini boşa gidiyor Pazılarımızı güzelce yıkıyoruz Şekildeki gibi saplarını ufak ufak doğruyoruz Yapraklarını o kadar ufak doğramamıza gerek duymuyorum çok çabuk pişiyor çünkü Yemeklik doğradığımız soğanı yağda kavuruyoruz üzerine pazılarımızı ekliyoruz Pazılar iyice piştikten sonra tuz pulbiber ekleyip üzerlerine istediğiniz adette yumurtaları kırıp tenceremizin kapağını kaptıyoruz Yumurtalar piştikten sonra yemeğimiz hazır Yumurtaları bütün şekilde sevmiyorsanız karıştırabilirsiniz Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Önceden pazıyı haşlayıp yemek yapardım ama haşlamaya hiç gerek kalmadan da kolaylıkla pişiyor, hem de haşladığımızda suyu ve vitamini boşa gidiyor Pazılarımızı güzelce yıkıyoruz Şekildeki gibi saplarını ufak ufak doğruyoruz Yapraklarını o kadar ufak doğramamıza gerek duymuyorum çok çabuk pişiyor çünkü Yemeklik doğradığımız soğanı yağda kavuruyoruz üzerine pazılarımızı ekliyoruz Pazılar iyice piştikten sonra tuz pulbiber ekleyip üzerlerine istediğiniz adette yumurtaları kırıp tenceremizin kapağını kaptıyoruz Yumurtalar piştikten sonra yemeğimiz hazır Yumurtaları bütün şekilde sevmiyorsanız karıştırabilirsiniz Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız