Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumuşacık Çikolatalı Poğaça

Yumuşacık Çikolatalı Poğaça

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yumuşacık Çikolatalı Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

*1 5 su bardağı ılık süt
*Yarım su bardağı ılık su
*4 yemek kaşığı şeker
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*50 gr margarin ya da tereyağ (3 buçuk yemek kaşığı)
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı kuru maya
*6 5 su bardağı un (una göre değişebilir yumuşak hamur olmalı)
*Kahvaltılık çikolata

Yumuşacık Çikolatalı Poğaça Tarifi Yapılışı Sütü, şekeri, mayayı yoğurma kabına alın mayanın erimesini bekleyin 5 dakika yeterli oluyor Diğer malzemeleri ekleyin margarini (tereyağını) elinizle iyice ezin Unu azar azar yoğurarak ekleyin yumuşak elinize yapışmayacak hamur elde edin üzerine kapatın yarım saat dinlensin Ben yağlanmış tezgahta hamuru elimle açıp küçük parçalar koparıp biraz yuvarlak biraz uzunlamasına yapıp ortasına çikolataları koyup şeklini verdim yağlanmış tepsiye dizdim 180 derece fırında 20 25 dakika üzeri kızarana kadar pişirdim afiyet olsun

Similar threads

Yumuşacık Kaşık Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Ön mayalama; *Yarım su bardağı ılık su *1 paket kuru maya *2 yemek kaşığı şeker *1 tahta kaşık dolu un Devamı; *Yarım su bardağı ılık su *Yarım çay bardağı sıvı yağ *3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı veya margarin *Yarım su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Yumuşacık Az Malzemeli Poğaça (Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı ılık su *1 su bardağı ılık süt *1 paket yaş maya *12 (yarım) çorba kaşığı tuz *1 çay kaşığı şeker *Aldığı kadar un İç harcı için; *Zeyin veya peynir isteğe bağlı Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Yaş Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak ılık süt *1 bardak ılık su *1 tane yaş maya (42 gr) *1 su bardağı sıvı yağ *3 ,5 yemek kaşığı şeker *2 tatlı kaşığı tuz *6 ,5 7 su bardağı arası un Üzeri için *Yumurta sarısı *Çörek otu İç harcı için *Peynir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yumuşacık Mini Pizza Poğaça (Yumuşaklığı Garanti) Tüm Püf Noktaları İle Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık su *1 yemek kaşığı kuru maya *1 yemek kaşığı toz şeker *1 su bardağı yoğurt *Yarım su bardağı sıvı yağı *2 tatlı kaşığı tuz *1 adet yumurta (akı içine hamuru üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yumuşacık Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı ılık su *2 su bardağı ılık süt *Yarım yaş maya *3 yemek kaşığı şeker *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek kaşığı sirke *1 yumurta *Aldığı kadar un Üzeri için; *2 yemek kaşığı yağ *1 yumurta sarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt