iltasyazilim
FD Üye
Yumuşacık Ve Tel Tel Açılan Haşhaşlı Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Mayası için;
*1 su bardağı ılık süt
*1 paket yaş maya
*4 yemek kaşığı şeker
Hamuru için;
*2 su bardağı ılık süt
*2 adet yumurta(oda sıcaklığında)
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı tuz
*Aldığı kadar un (Elenmiş)
İçi için;
*400 gr haşhaş ezmesi
*Yarım su bardağı sıvı yağ (Kontrollü)
*4 yemek kaşığı şeker ( Kontrollü)
Yumuşacık Ve Tel Tel Açılan Haşhaşlı Poğaça Tarifi Yapılışı
Herkese merhabalar
*1 su bardağı ılık süt
*1 paket yaş maya
*4 yemek kaşığı şeker
Hamuru için;
*2 su bardağı ılık süt
*2 adet yumurta(oda sıcaklığında)
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı tuz
*Aldığı kadar un (Elenmiş)
İçi için;
*400 gr haşhaş ezmesi
*Yarım su bardağı sıvı yağ (Kontrollü)
*4 yemek kaşığı şeker ( Kontrollü)
Yumuşacık Ve Tel Tel Açılan Haşhaşlı Poğaça Tarifi Yapılışı
Herkese merhabalar