iltasyazilim
FD Üye
Yumuşak Pandispanya Tarifi İçin Malzemeler
*4 oda sıçaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*1 çay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilin
*Bir su bardağı tepeleme + 2 çorba kaşığı un
*1 fiske tuz
Yumuşak Pandispanya Tarifi Yapılışı
1
*Önce yumurtanın sarısını ve beyazını ayırın
*Ayırdıktan sonra yumurtanın sarısını iyicene çırpın
*Sonra şekeri ekleyip koyulaşana kadar çırpın
*Koyulaşdıktan sonra ılık suyu ekleyin
*Kabartma tozunu vanilin ve unu ekleyip spatula yardımıyla iyicene karıştırın
*Sonra ekstra kaba yumurtanın akını ve tuzunu iyicene köpürtün
*Beyaz köpürüne kadar karıştırılır
*Daha sonra bu karışımı kek hamurunun içine eklenir, yavaş yavaş eklenir
*Spatula yardımıyla karıştırılır
*Karışımınızı pasta kabına koyun ve 180*C dereceye ayarlayın ve 5055 dakika pişirin Afiyet olsun????
*4 oda sıçaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*1 çay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilin
*Bir su bardağı tepeleme + 2 çorba kaşığı un
*1 fiske tuz
Yumuşak Pandispanya Tarifi Yapılışı
1
*Önce yumurtanın sarısını ve beyazını ayırın
*Ayırdıktan sonra yumurtanın sarısını iyicene çırpın
*Sonra şekeri ekleyip koyulaşana kadar çırpın
*Koyulaşdıktan sonra ılık suyu ekleyin
*Kabartma tozunu vanilin ve unu ekleyip spatula yardımıyla iyicene karıştırın
*Sonra ekstra kaba yumurtanın akını ve tuzunu iyicene köpürtün
*Beyaz köpürüne kadar karıştırılır
*Daha sonra bu karışımı kek hamurunun içine eklenir, yavaş yavaş eklenir
*Spatula yardımıyla karıştırılır
*Karışımınızı pasta kabına koyun ve 180*C dereceye ayarlayın ve 5055 dakika pişirin Afiyet olsun????