Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yumuşak Tavuk Göğüsü – 124 Kkal/100g

Yumuşak Tavuk Göğüsü – 124 Kkal/100g

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Yumuşak Tavuk Göğüsü – 124 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler

*Tavuk göğüsü derisiz 1 tane ortabüyük boy (250g)
*Zeytin yağı 1 tk (10g)
*Tuz, karabiber, pulbiber, kuru kekik vs
*Su kaynar (yaklaşık 50100 ml)

Yumuşak Tavuk Göğüsü – 124 Kkal100g Tarifi Yapılışı 1*Porsiyon*(250 gram): *Kkal*309,44;*Protein*59 g;*Yağ*7,74 g;*Karbonhidrat*1*g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 20 dakika
Eşim sürekli spor yaptığı için tavuk göğüsü çok tuketiyor Sıkılmasın diye hep farklı tarifleri ve pişirme metodları denemeye çalışıyorum Sade fakat yumuşak tavuk bonfilesi elde etmek isterseniz, bence bu en iyi tariflerinden biri
1) Tavuk göğüsü yıkayıp kurutun
2) Üzerine tuzu ve baharatları karıştırıp ve zeytinyağı ekleyip ete masaj yapın Mümkünse buzdolabında 112 saat beklettin
3) Uygun fırın kalıbına koyup üzerine alüminyum folyo ile kapatıp elektrik ızgarada veya fırında ızgara bölümünde tam 15 dakika pişirin Daha sonra folyoyu alıp 23 dakika daha pişirin Böylece lokum gibi oluyor (Not! Tavuğu ızgarayafırına koymadan önce ızgarafırının alt bölümüne 50100 ml kaynar suyu dökün)
4) Salata çorba taze sebze ile sıcakken servis edin!
Afiyet olsun!
 
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt