Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yunanistan Nufusu

Yunanistan Nufusu
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yunanistan 2019 Nufusu

Yunanistan Ulke Nufusu 2019

Yunanistan veya resmi adı ile Helen Cumhuriyeti Balkanların guneyinde yer alan bir ulke Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Orgutu uyesi Yunanistan, Turkiye'nin batı komşusudur Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya Cumhuriyeti ile de sınır paylaşmaktadır

Yunanistan ulkesinin Nufusu 2019 yılında yapılan nufus sayımındaki tahmini sayısı 11,306,183 'dir

Similar threads

Yunanistan Harita Yunanistan Ulke Haritası Yunanistan veya resmi adı ile Helen Cumhuriyeti Balkanların guneyinde yer alan bir ulke Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Orgutu uyesi Yunanistan, Turkiye'nin batı komşusudur Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya Cumhuriyeti ile de sınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Yunanistanın Yuzolcumu Kactır Yunanistanın Yuzolcumu Ne Kadardır Yunanistan veya resmi adı ile Helen Cumhuriyeti Balkanların guneyinde yer alan bir ulke Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Orgutu uyesi Yunanistan, Turkiye'nin batı komşusudur Arnavutluk, Bulgaristan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
395
0030 Hangi Ulkenin Kodu, 30 Nerenin Kodu, 30Yunanistan telefon kodu dur Yunanistan veya resmi adı ile Helen Cumhuriyeti : Balkanların guneyinde yer alan bir ulke Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Orgutu uyesi Yunanistan, Turkiye'nin batı komşusudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Yunanistanın Komşuları Yunanistanın Komşuları Kimlerdir Yunanistan veya resmi adı ile Helen Cumhuriyeti tarihi olarak Balkanların guneyinde yer alan bir ulke Avrupa Birliği ve Kuzey Atlantik Antlaşması Orgutu uyesidir Yunanistan, Turkiye'nin batı komşusudur Arnavutluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yunanistanın Yonetim Bicimi Yunanistanın Yonetim Şekli Nedir Yunanistanın Yonetim Şekli Parlamenter Cumhuriyet 'tir Parlamenter cumhuriyet, devlet başkanlığı makamına gelecek kişilerin soya dayalı olarak değil secimle belirlendiği parlamenter sistem Başkanlık veya yarı başkanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt